Loading...
Dessertvinsprovning 2018-01-16T10:01:15+00:00

DESSERTVINSPROVNING

I Dessertvinsprovning lär vi oss om dessertvin, vi pratar lite tillverkningsmetoder, historia, stora länder och druvor. Framför allt pratar vi om dessertviner och hur man bäst kombinerar drycken med en god dessert.

Under vinprovningen varvas enkel teori med provning utav vinerna. Provningen inleds med en genomgång utav provningsteknik och provningsprotokollet. Inga förkunskaper krävs.

Temat på den här provningen går att variera på många olika sätt. Önskar du t.e.x. veta mer om Portvin eller Madeira så lägger jag fokus på just det i den här provningen för dig.

PRIS 4000:-

PRISET ÄR INK. MOMS OCH GÄLLER FÖR GRUPPER UPP TILL 12 PERSONER. FÖR STÖRRE GRUPPER KONTAKTA MIG FÖR PRIS.

I PRISET INGÅR ALLT SOM BEHÖVS TILL PROVNING SÅSOM DRYCK, PROVNINGSGLAS OCH PROTOKOLL

Passa på att beställa goda tillbehör till vinprovningen

ROLIG FAKTA

ALBARIZA HETER DEN BÄSTA JORDMÅNEN I JEREZ

HUR BOKAR JAG?

VÄLDIGT ENKELT. RING MIG ELLER SKICKA ETT EMAIL SÅ INLEDER VI ETT SAMTAL

VANLIGA FRÅGOR

PLATS – PÅ ERT KONTOR ELLER HEMMA HOS ER. JAG HÅLLER PROVNINGEN DÄR NI VILL HA DEN

 

TID – UNGEFÄR 2 TIMMAR

 

FÖRKUNSKAP – BEHÖVS INTE

 

ROLIGT – VÄLDIGT SKOJ

ROLIG FAKTA

VINTAGEPORT TILLVERKAS BARA VID EXTREMT BRA YRGÅNGAR