Vinprovning

Champagneprovning, Whiskyprovning, Romprovning, Ölprovning, Choklad och mycket mer

Dryck och provningsglas ingår alltid

Vinprovning

275:- ex moms per person

Vitt, rött eller rosé!

En lättsam och trevlig vinprovning där vi varvar enkel teori med provning av vinerna. Vi testar olika viner mot varandra men även mot passande lätta tilltugg. På så sätt lär vi oss hur lätt det är att matcha mat och dryck.

På vinprovningen provar vi 4 olika viner med lättare tilltugg. Vill man utveckla tilltuggen finns det tilltuggspaket att lägga till.

minimipris är beloppet för 12 personer, 3300:- ex moms/grupp

Champagneprovning

400:- per person

Med fokus på älda bubblor!

På champagneprovningen provar vi fyra olika champagner varvat med enkel teori. På ett lättsamt sätt lär vi oss vad det är som gör champagne unikt, olika stilar och skillnader mot övriga mousserande viner.

Utgångspunkten är 4 viner som vi provar mot varandra tillsammans med lättare tilltugg. Vill man utveckla tilltuggen finns det tilltuggspaket att lägga till.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4800:-/grupp

Ölprovning

275:- per person

Från Lager till Stout!

En lättsam och trevlig ölprovning där vi varvar enkel teori med provning av ölen. Vi testar olika öl mot varandra men även mot passande lätta tilltugg. På så sätt lär vi oss hur lätt det är att matcha mat och dryck.

Utgångspunkten är 6 öl av olika stilar med enkla tilltugg som vi provar mot varandra. Vill man utveckla tilltuggen finns det tilltuggspaket att lägga till.

minimipris är beloppet för 12 personer, 3300:-/grupp

Whiskyprovning

400:- per person

Single Malt, blended eller Bourbon?

Oavsett om du föredrar en mjuk blended framför en rökig single malt så kommer du uppskatta en trevlig whiskyprovning. Här varvar vi enkel teori med provning av whisky. Vi testar olika whiskyn mot varandra men även mot passande lätta tilltugg. På så sätt lär vi oss få fram ännu mer av vår whisky.

Utgångspunkten är 4 whisky av olika stilar med lättare tilltugg som vi provar mot varandra. Vill man utveckla tilltuggen finns det tilltuggspaket att lägga till.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4800:-/grupp

Romprovning

400:- per person

Fransk, brittisk, eller spanskstil?

Rom är världens vanligaste spritdryck. Här går vi på ett lättsamt viss genom vad rom är och vilka olika stilar som finns. En lättsam och trevlig romprovning där vi varvar provning med enkel teori kring dryckerna. Vi provar dryckerna mot varandra men även mot passande lätta tilltugg. På så sätt lär vi oss få fram ännu mer av vår rom.

Utgångspunkten är 4 rom av olika stilar med lättare tilltugg som vi provar mot varandra. Vill man utveckla tilltuggen finns det ett tilltuggspaket att lägga till.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4800:-/grupp

Ost och Vinprovning

345:- per person

Krämig brie till vinet!

En lättsam och trevlig ost och vinprovning där vi varvar provning med enkel teori . Vi lär oss om lätt om olika stilar och ostsorter.

Utgångspunkten är 4 viner av olika stilar tillsammans med 4 matchande ostar. Vi provar dessa mot varandra och lär oss tips för att matcha ost och vin ihop så att det inte skär sig nästa gång vi provar.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4140:-/grupp

Choklad och Vinprovning

345:- per person

Mjölk eller mörk!

En lättsam och trevlig choklad och vinprovning där vi varvar provning med enkel teori . Vi lär oss om kvalitetschoklad, olika bönor, tillverkning och historia.

Utgångspunkten är 4 viner av olika stilar tillsammans med 5 matchande choklader. Vi provar dessa mot varandra och lär oss tips för att matcha choklad och vin.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4140:-/grupp

Dessertvins provning

345:- per person

Till det söta efter maten!

En lättsam och trevlig dessertvinprovning där vi varvar enkel teori med provning av vinerna. Vi testar olika dessertviner mot varandra men även mot passande lätta tilltugg. På så sätt lär vi oss hur lätt det är att matcha mat och dryck.

Utgångspunkten är 4 viner med lättare tilltugg som vi provar mot varandra. Vill man utveckla tilltuggen finns det tilltuggspaket att lägga till som tex en passande desserttallrik.

minimipris är beloppet för 12 personer, 4140:-/grupp

Förslag på andra provningar!

  • Lakrits och vin
  • Enbart choklad
  • Gin

Köp till ett tilltuggspaket som passar temat på din provning. Exempel på tilltuggspaket är en förrätt till en vinprovning eller varför inte en dessert till dessertvinsprovningen.

Kontakta mig för pris.

Övrig information!

  • Priserna gäller för grupper upp till 25 personer. För större grupper kontakta mig för offert.
  • Betalning sker mot faktura med 14 dagars betaltid.
  • Alla priser är ex moms.
  • I priset ingår dryck, provningsglas, protokoll och lättare tilltugg.
  • Reseersättning tillkommer för resor utanför Mälardalen.
  • Provningen tar ca 1,5-2 timmar